søndag den 28. februar 2016

Gandhi

P3 radioprogrammet Gandhi har et kort segment hvor lyttere kan skrive ind med emner de gerne vil vide mere om. Der var en eller flere lyttere der havde skrevet at de gerne ville høre noget om Cthulhu, et emne de tog op den 2 februar 2016. Via Han Due interviewet og min hjemmeside fandt de frem til mig. Det blev et kort lille fjollet indslag som jeg ikke ved om nogen blev klogere af, men om ikke andet så fik jeg dem til at spille Metallica ”The thing that should not be” i den bedste sendetid

Udsendelsen kan findes på programmets podcast, og interviewet med mig er ca. 30 minutter inde i udsendelsen:
http://www.dr.dk/mu/MediaRedirector/WithFileExtension/gandhi-2016-02-24.mp3?highestBitrate=True&podcastDownload=True

1 kommentar:

  1. Det er da en udmærket lille præsentation af Monsieur Katuloo, omend man må spørge: "og skulle man så være bange for det?" Og det understreger (jo) netop at Lovecrafts historier er båret af stemninger, foruden hvilke det hele bliver - ja - fjollet.
    Til gengæld vrøvler den ene af Gandhi-herrerne fælt: - Den indiske elefantgud hedder ikke Gilgamesh, den hedder Ganesha. Imellemtiden forbliver Gilgamesh en gude-hero-konge fra Assyrien, der søgte udødelighedens element. Og han havde hverken elefant- eller blækspruttehoved.

    SvarSlet