lørdag den 13. februar 2016

Han Duo podcast


Pododcasten Han Duo udsender ca. hver fjortende dag en ny udsendelse om genre film, Tv-serier og computerspil. Igennem de 40 programmer de har lavet ind til nu har de flere gange henvist til Lovecraft, hvilket har gjort at de nu syntes det var på tide at lave en Lovecraft special.

Elias Eliot, som er den ene af de to i Han Duo, er en af arrangørerne af filmfestivallen Blodig Weekend. På festivallen i 2015 havde jeg en stand på collectors market, og vi faldt i snak om Lovecraft. Han spurgte i den sammenhæng om jeg ville medvirke i deres podcast.

Podcasten er nu udkommet, og jeg har en ca. 30 minutters talestrøm, om hvorfor jeg er så begejstret for Lovecraft. En af de ting jeg bl.a. får nævnt er at det er utroligt svært at fortælle med få ord hvad det er der gør Lovecraft så god, så godt at jeg fik lov til at knytte mange ord til emnet.

Ud over interviewet med mig, så er der også interviews med komiker Mads L. Brynnum, der har skrevet Mythos ABC, og instruktør Brian Yuzna. Udsendelsen afsluttes med en oplæsning af 'The Statement of Randolph Carter' indlæst af Ian Burns .

Podcasten kan høres på itunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/han-duo-special-h.p.-lovecraft/id872060406?i=362798949&l=da&mt=2

Man kan læse mere om den på deres facebookside: https://www.facebook.com/handuoPodcast/

Følgende beskrivelse er knyttet til udsendelsen i itunes:

Han Duo Special: H.P. Lovecraft
Udgivet12. feb. 2016

Velkommen til denne special, hvor vi ser nærmere på forfatteren H.P. Lovecraft, der har fået stor indflydelse på mange af de film, serier og spil vi konsumerer. Og det på trods af at han døde i 1937. Vi interviewer Thomas Winther, der har oversat flere af forfatterens noveller til dansk, stand up komiker Mads Brynnum, der har lavet en børne ABC baseret på Lovecraft, samt den amerikanske filminstruktør og producer Brian Yuzna, der står bag mange Lovecraft filmatiseringer. Sidst - men ikke mindst, har vi væres første originale Han Duo produktion, i form af Lovecrafts novelle "The Statement of Randolph Carter"
00:00:00: Intro
00:08:40: Thomas Winther interview
00:37:00: Mads Brynnum og Mythos ABC
00:47:00: Brian Yuzna interview
01:17:25:'The Statement of Randolph Carter'
01:36:30: Afslutning Rigtig god fornøjelse! Elias & Jacob
'The Statement of Randolph Carter' er indlæst af Ian Burns, og har lyddesign af Anders Due-Boje. Musikken er "This House" af Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

Ingen kommentarer:

Send en kommentar